Waar kun je How I Met Your Mother kijken?

Waar kun je How I Met Your Mother kijken? Je leest het in dit artikel. Daarnaast delen we ook wat informatie over de aankomende spin-off op deze populaire sitcom.

Er is een trailer verschenen voor How I Met Your Father, de aankomende variant op de bekende sitcom How I Met Your MotherHet leek ons een goed moment om te vertellen waar je de originele serie kunt bekijken.

How I Met Your Mother kijken

Gezien bedrijven soms slechts tijdelijk toegang tot een film hebben blijven wij controleren op welk platform How I Met Your Mother staat. De rechten van de serie liggen momenteel bij Disney. How I Met Your Mother kijken kan momenteel via Disney+. Ook is de reeks op DVD verkrijgbaar via onder andere Bol.com.

How I Met Your Mother kijken

De originele How I Met Your Mother is een populaire komedieserie van CBS, waarvan op 19 september 2005 de eerste aflevering werd uitgezonden. Carter Bays  en Craig Thomas waren de bedenkers van de reeks. De serie won zowel in 2006, 2007 als 2008 een Emmy Award voor Art Direction. In 2006 kreeg men een tweede Emmy vanwege de cinematografie. Hoofdrollen waren weggelegd voor Jason Segel, Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Cobie Smulders en Alyson Hannigan.

How I Met Your Father

How I Met Your Father zal in januari 2022 op de Amerikaanse streamingdienst Hulu te zien zijn. De serie is een losstaande spin-off op HIMYM (How I Met Your Mother). Het werkt wel met hetzelfde concept, maar er is geen link met de personages uit de eerdere serie. De eerste trailer van de reeks is hieronder te zien:

Het verhaal achter How I Met Your Father draait om Sophie, een vrouw welke aan haar kinderen uitlegt hoe ze hun vader is tegengekomen. Dit personage wordt gespeeld door Kim Cattrall en de jongere versie door Hilary Duff. Daarnaast zijn er rollen voor Chris Lowell, Tom Ainsley, Francia Raisa, Suraj Sharma en Tien Tran.

Update: Ook How I Met Your Father zal via Disney+ te zien zijn en wel vanaf 11 mei 2022.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter