Hudson & Rex seizoen 4 vanaf 1 juni op FOX

Vanaf 1 juni 2022 om 20:35 uur is Hudson & Rex seizoen 4 te zien op FOX. Bekijk hieronder een trailer. In deze Canadese serie wordt het beroemde Commissaris Rex in een nieuw jasje gegoten.

Hudson & Rex zijn terug! Detective Charlie Hudson en zijn trouwe partner Rex staan ook dit seizoen weer klaar om misdaden in Newfoundland op te lossen. Ze gaan onder andere op jacht naar een duo dat toeslaat op kampeerders, een popster helpen haar onschuld te bewijzen en op zoek naar een piratenschat.

Hudson & Rex seizoen 4 op FOX

Charlie Hudson, een sluwe rechercheur bij Major Crimes voor het politiebureau van St. John, werkt samen met een ongewone partner – Rex, een voormalige K9-Duitse herder, wiens verhoogde zintuigen Charlie helpen bij het opsporen van zijn verdachten. Samen onderzoeken ze raadselachtige misdaden, van een ontvoering die een veel grotere samenzwering in het spel onthult tot een moord op kunsthandel die tot diep in de wereld van de high society loopt. Met Charlie’s behendige recherchewerk en Rex’s scherpe zintuigen is dit misdaadbestrijdende paar niet te stoppen.

De hoofdrollen worden gespeeld door John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly.

Hudson & Rex is een Canadese misdaadserie van de zender City, gebaseerd op het Italiaans-Oostenrijkse drama Kommissar Rex. De serie ging in première op 25 maart 2019. Seizoen twee ging in première op 24 september 2019. Seizoen drie ging in première op 5 januari 2021 en seizoen 4 op 21 oktober 2021.

De vierde reeks bestaat uit 16 afleveringen en er wordt elke week een dubbele aflevering uitgezonden.

Hudson & Rex seizoen 4 is vanaf 1 juni 2022 te zien om 20:35 uur op Fox.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter