Hugh Jackman en Michelle Williams willen The Greatest Showman 2

Komt er een The Greatest Showman 2? Als het aan Hugh Jackman en Michelle Williams ligt wel.

The Greatest Showman was de verrassingshit van 2017. De film gooide onder critici geen hoge ogen, maar was wel een hit aan de box office en bracht meer dan $430 miljoen op.

Nadat hoofdrolspeler Michelle Williams haar steun had uitgesproken voor een vervolg op The Greatest Showman, mocht Hollywood ooit besluiten er een te maken, stemde Hugh Jackman hiermee in. Tijdens een event voor Tony Award genomineerden in New York City zei hij:

“Listen, if you know anything about my filmography, you’d know I’m totally against sequels in every shape or form. No more than nine films!”

Hij zinspeelde op het feit dat hij verscheen als Logan, ook bekend als Wolverine, in negen X-Men films, te beginnen met het origineel uit 2000 en eindigend met Logan uit 2017.

Jackman voegde toe:

“I’m always open, if they come up with a good idea. Yeah, I’m open!”

Michelle Williams zei eerder deze week in een interview:

“I would make another one of those in a heartbeat. I wish they’d make a sequel.”

Ze vervolgde:

“That movie brought so much joy to so many people, and to make people that happy, man, that is a worthwhile thing to spend your time doing. I really love that movie. My daughter Matilda sang those songs. My mom is still listening to that soundtrack… I love making things for kids that are full of joy and positivity.”

The Greatest Showman 2

The Greatest Showman met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum.

Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey is geschreven door Michael Arndt, Jenny Bicks en Bill Condon. De muziek voor de film is geschreven door John Debney en Joseph Trapanese met de liedteksten van het schrijversduo Pasek & Paul, die een Academy Award wonnen voor het nummer City of Stars uit La La Land.

De overige rollen worden vertolkt door Zac EfronMichelle WilliamsRebecca Ferguson en Zendaya.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter