Hugh Jackman wil een Face/Off remake met Ryan Reynolds

Hugh Jackman heeft laten weten dat hij openstaat voor een Face/Off remake met Ryan Reynolds. Hij heeft echter een aantal eisen.

Jackman heeft in een interview met SiriusXM gezegd dat hij open zou staan ​​voor de hoofdrol in een remake van Face/Off met Reynolds, nadat hij door een van de hosts was gevraagd of hij had gehoord dat fans op Reddit campagne voerden om dit te realiseren. Jackman bleef echter in de rol van hun “openbare ruzie” en zei dat ze de film moeten opnemen op zo’n manier dat ze elkaar nooit ontmoeten.

De X-Men acteur zei verder dat hij te doen heeft met de vrouw van Reynolds, Blake Lively, omdat ze tegelijkertijd met de pandemie en haar man moet omgaan. Met andere woorden, de “vete” is nog steeds aan de gang.

Face/Off remake

De actiethriller Face/Off van John Woo verscheen in 1997, en volgde John Travolta als Sean Archer en Nicolas Cage als Castor Troy, een FBI-agent en crimineel opgesloten in een verhitte rivaliteit waardoor het paar letterlijk gezichten verwisselde. Geproduceerd met een budget van $80 miljoen in ’97, bracht de film wereldwijd $245 miljoen op.

De originele film is geschreven door Mike Werb en Michael Colleary en geregisseerd door Woo.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter