Hugh Jackman zingt Dear Evan Hansen vanuit quarantaine

Samen met de vele anderen acteurs, zangers of entertainers die fans vanwege het coronavirus in quarantaine proberen te vermaken, nam Hugh Jackman plaats achter de piano om ‘You Will Be Found’ van Dear Evan Hansen te coveren. Bekijk hieronder zijn optreden:

Hugh Jackman heeft een veelzijdige carrière en is succesvol op het podium en in film. Van zijn bekroonde rol op Broadway als singer/songwriter Peter Allen uit de jaren 70 tot Wolverine in de blockbuster X-Men franchise. Jackman heeft bewezen een van de meest veelzijdige acteurs van onze tijd te zijn.

Jackman ontving zijn eerste Academy Award-nominatie voor Beste Acteur voor zijn optreden in Tom Hooper‘s Les Misérables, gebaseerd op de populaire show die is gemaakt op basis van de beroemde roman van Victor Hugo. Jackman’s optreden als Jean Valjean leverde hem ook een Golden Globe Award op voor Beste Acteur, evenals nominaties voor Screen Actors Guild (SAG) Awards, voor zowel Beste Ensemble als Beste Mannelijke Acteur in een Hoofdrol, en een BAFTA Award Nominatie. Meest recentelijk werd hij genomineerd voor zijn rol als P.T. Barnum in The Greatest Showman.