Hulk mania: Lou Ferrigno naar Heroes Dutch Comic Con 2022

Opnieuw een bijzondere gast als toevoeging aan de line-up voor Heroes Dutch Comic Con! Lou Ferrigno, bekend van zijn rol als de Hulk in The Incredible Hulk, is te gast tijdens de wintereditie van het evenement in de Jaarbeurs Utrecht. Eerder werden Dan Fogler (Fantastic Beasts), Jenna Coleman (The Sandman), Paul Blackthorne en Stephen Amell (beiden bekend van Arrow) al aangekondigd voor het popcultuur evenement op 19 en 20 november 2022.

In november opent de grootste comic con van Nederland weer haar deuren in Jaarbeurs Utrecht. Twee dagen lang kunnen bezoekers hun hart ophalen voor alles dat te maken heeft met comics, cosplay, gaming en meer. Traditiegetrouw zijn er diverse acteurs en entertainers te gast. Kijk voor meer informatie op de site van Heroes Dutch Comic Con.

Lou Ferrigno

Lou Ferrigno op Dutch Comic Con

Louis ‘Lou’ Ferrigno (1951) starte zijn carrière in de entertainmentwereld als gevierd bodybuilder. Zo was hij naast Arnold Schwarzenegger te zien in de documentaire ‘Pumping Iron’ (1977) over hun deelname aan de Mr. Olympia bodybuilding wedstrijd. Zijn imposante statuur zorgde voor veel interesse in Hollywood en bracht hem zijn doorbraak rol als het iconische Marvel-personage de Hulk in de televisieserie ‘ The Incredible Hulk ’ (1977-1982). Tot op de dag van vandaag is de acteur onlosmakelijk verbonden met de Hulk en gaat hij met regelmaat aan de slag als stemacteur voor de groene superheld.

Ook was Ferrigno onder andere te zien in de hoofdrol van de cult fantasy films Hercules (1983) en ‘Sinbad of the Seven Seas’ (1989). Bezoekers kunnen de acteur ook herkennen van zijn terugkerende rol als zichzelf in de populaire comedyserie ‘The King of Queens’ (2000-​2007). Recentelijk was hij nog te zien in de horrorfilm ‘Mummy Dearest’ (2021), thriller ‘Ring Ring’ (2019), en actiefilm ‘Instant Death’ (2017).

Ferrigno is beide dagen op het evenement aanwezig. Bezoekers kunnen hem ontmoeten, vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium, een handtekening bemachtigen en met hem op de foto. Reguliere toegangstickets zijn uitverkocht. Voor bezoekers die niet in het bezit zijn van een toegangsticket, zijn er combitickets beschikbaar waarbij fans van Ferrigno, naast een photobooth of meet & greet ticket, ook een toegangsticket tot het event aanschaffen.

Heroes Dutch Comic Con

Alle vijf special guests zijn beide dagen aanwezig bij het evenement om met fans op de foto te gaan, handtekeningen te zetten en vragen te beantwoorden tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium. Nadat alle reguliere toegangstickets razendsnel uitverkochten, is er nog een laatste mogelijkheid om een ticket te bemachtigen tijdens de last minute verkoop. Deze start op vrijdag 28 oktober om 12 uur. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een klein aantal tickets en op is hierna echt op.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter