Hulu’s High Fidelity teaser met Zoë Kravitz

De romantische dramedy High Fidelity uit 2000 is een van de meest gevierde in het genre. Nu  zal de serie adaptatie van Hulu op Valentijnsdag verschijnen. De eerste High Fidelity teaser voor de serie is verschenen en onderzoekt de hoogtepunten en dieptepunten van de dating- en muziekscènes in New York. Bekijk hieronder de trailer!

De High Fidelity serie bestaat uit 10 afleveringen en vertelt het verhaal vanuit een vrouwelijk oogpunt, waarbij Zoë Kravitz de hoofdrol speelt (gespeeld door John Cusack in de film uit 2000) als de ultieme muziekfan en eigenaar van de platenwinkel die geobsedeerd is met popcultuur en top vijf lijsten.

Na Disney’s overname van Fox, inclusief een belang van 60% in Hulu, besloot Disney de serie te verplaatsen van het meer gezinsvriendelijke merk Disney+ naar het op volwassenen gerichte Hulu. High Fidelity wordt geschreven door Veronica West en Sarah Kucserka en komt van Midnight Radio en ABC Signature. Midnight Radio zei in een eerdere verklaring:

“The entire High Fidelity team is absolutely ecstatic about our move to Hulu and incredibly grateful to ABC Signature and Disney+ for being so supportive of the transition. Once Zoe came onboard and the show began to evolve, it quickly became clear we may be best suited for a different home. Everyone involved locked arms to help make this shift to Hulu, which is the perfect platform to reinvent this beloved timeless property.”

West en Kucserka ontwikkelden de serie voor televisie en zullen ook optreden als uitvoerende producenten naast Scott Rosenberg, die de film schreef. Josh Appelbaum, Andre Nemec, Jeff Pinkner en Nick Hornby zullen ook uitvoerend produceren met Jesse Peretz executive die de pilot produceert en regisseert. Adrienne Erickson zal produceren voor Midnight Radio.