I Am All Girls vanaf 14 mei op Netflix

In de film I Am All Girls krijgt een misdaadonderzoeker een opmerkelijke band met een seriemoordenaar. Samen proberen ze een wereldwijd netwerk van kindsmokkelaars neer te halen. De film is vanaf 14 mei te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast een trailer.

I Am All Girls op Netflix

De Zuid-Afrikaanse Netflix-original I Am All Girls gaat over een beruchte bende mensenhandelaars in de jaren tachtig. De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Een meedogenloze vrouwelijke rechercheur onderzoekt bijzondere misdaden. Ze vormt een onwaarschijnlijke band met een seriemoordenaar. Zij vinden elkaar in een gemeenschappelijk doel: ze willen beiden een wereldwijd syndicaat van kindersmokkel oprollen. Al vlug beseft ze echter dat ze in een gevaarlijke situatie belandt.

De cast bestaat uit namen als Deon Lotz, Matt Stern, Israel Makoe, Mothusi Magano, Hlubi Mboya, Brendon Daniels, Erica Wessels, Masasa Mbangeni, Rafiq Jajbhay, Mampho Brescia, Cindy Swanepoel, Khutjo Green, Lizz Meiring, Ben Kruger.

De film is geregisseerd door Donovan Marsh op basis van een scenario door Wayne Fitzjohn, Marcell Greeff en Emile Leuvennink.

De film I Am All Girls is vanaf 14 mei te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter