Marvel’s I Am Groot serie komt in 2022 op Disney Plus

Regisseur James Gunn heeft de geruchten dat de eerder aangekondigde I Am Groot serie in 2022 op Disney Plus verschijnt bevestigd. Dit deed hij via Twitter.

Onlangs verscheen er een video met daarin de series die in 2022 naar Disney+ zullen komen. Een oplettende fan zag daarin ook het logo van serie I Am Groot, rondom het personage Groot uit de Guardians of the Galaxy films. Hij vroeg regisseur James Gunn via een Tweet of het gerucht waar was. Deze reageerde met het volgende bericht:

I Am Groot serie op Disney Plus

Er is nog niet veel bekend rondom I Am Groot, behalve dat de reeks uit korte afleveringen zal bestaan en dus in 2022 ergens op Disney+ verschijnt. Of de stem van het figuurtje weer door Vin Diesel zal worden ingesproken is nog niet zeker. Wel gaat de serie deel uitmaken van het Marvel Cinematic Universe.

Meer Marvel series

Naast de bovengenoemde reeks komen er meer Marvel series naar de streamingdienst van Disney. Zo staat er onder andere een She-Hulk en Moon Knight serie op de planning. Abonnees kunnen momenteel al kijken naar WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Hawkeye.

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter