I Am Legend sequel in ontwikkeling met Will Smith & Michael B. Jordan

Variety meldt dat er een I Am Legend sequel in de maak is met Oscar-genomineerde Will Smith (King Richard) en Emmy-genomineerde Michael B. Jordan (Black Panther) die de hoofdrol zullen spelen en produceren. Oscar-winnaar Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), die I Am Legend in 2007 adapteerde naar de roman van Richard Matheson uit 1954, zal het scenario schrijven voor het vervolg.

Smith plaatste onlangs een teaserfoto die verwijst naar het nieuwe project, waarbij Jordan in de post wordt getagd. Deze kun je hieronder bekijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)


I Am Legend sequel

Goldsman zal het project ook samen met Greg Lassans produceren via Weed Road Pictures. Plotdetails over het I Am Legend vervolg worden momenteel geheim gehouden. Een regisseur is nog niet aangetrokken.

Jordan en Elizabeth Raposo zullen produceren via hun Outlier Society-bedrijf, terwijl Smith en Westbrook Studios Co-President en Head of Motion Pictures Jon Mone ook zal produceren. Ryan Shimazaki zal namens Westbrook Studios toezicht houden op het project. James Lassiter zal uitvoerend produceren.

I Am Legend vindt plaats jaren nadat een plaag het grootste deel van de mensheid heeft gedood en de rest in monsters heeft veranderd. De enige overlevende – die immuun is voor het virus – woont in New York City en worstelt om een ​​remedie te vinden. De film is geregisseerd door Francis Lawrence, met in de hoofdrollen Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan en Dash Mihok. De film verdiende meer dan $ 585 miljoen aan de wereldwijde box office.

I Am Legend kijken

Militair viroloog Robert Neville (Smith) is op de een of andere manier immuun voor een onstuitbaar, ongeneeslijk virus. Hij is de laatste menselijke overlevende in New York City en misschien wel op aarde. Gemuteerde slachtoffers houden zich schuil in het donker… ze zien alles wat Neville doet… en wachten tot hij een fatale fout maakt. Neville wordt gedreven door slechts een missie: een tegengif vinden door zijn eigen immune bloed te gebruiken. Maar hij weet dat ze met te veel zijn… en dat zijn tijd bijna om is.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter