Iain Glen (Game of Thrones) komt naar Comic Con Amsterdam

Je kent hem misschien als Jorah Mormont, de verbannen Northern Lord uit Westeros, uit Game of Thrones. Of wetenschapper en mede-oprichter van de Umbrella Corporation Dr. Isaacs in Resident Evil, Sir Richard Carlisle in Downton Abbey, Richard Croft’ s leerling Manfred Powell in Lara Croft: Tomb Raider of een van de vele andere rollen. We hebben het natuurlijk over Iain Glen. Hij zal aanwezig zijn op Comic Con Amsterdam 2019.

Iain Glen werd geboren in het Schotse Edinburgh en studeerde aldaar aan de University of Edinburgh. Vervolgens studeerde hij in Londen aan de Royal Academy of Dramatic Art. Hij begon zijn acteercarrière met een paar kleine gastrollen in Engelse series. Zijn doorbraak kwam in 1990 toen hij voor zijn rol in Silent Scream een Zilveren Beer won op het Internationaal filmfestival van Berlijn.

Comic Con Amsterdam komt terug naar de Rai op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september! Er zullen weer sterren van TV, Film en comics aanwezig zijn die je kan ontmoeten. Doe photoshoots met de sterren , maak je handtekeningen verzameling compleet of woon de panels bij en stel ze de vragen die je altijd al had willen stellen.

Iain Glen (Game of Thrones) komt naar Comic Con Amsterdam