iCarly seizoen 2 vanaf april op Paramount

Paramount+ heeft de volledige trailer onthuld van iCarly seizoen 2, de aanstaande terugkeer van de comedy-revival van Nickelodeon Studios. De serie is op vrijdag 8 april beschikbaar voor streaming met de eerste twee afleveringen. Na de première verschijnen wekelijks op vrijdag nieuwe afleveringen.

De iCarly seizoen 2 trailer, die je hieronder samen met de poster kunt bekijken, geeft fans een voorproefje van wat ze kunnen verwachten in het volgende seizoen.

iCarly seizoen 2

iCarly seizoen 2

De iCarly reboot begint bijna 10 jaar nadat de originele Nickelodeon serie eindigde en Carly Shay, de originele influencer, en haar vrienden zijn in de twintig en moeten omgaan met werk, liefde en familie. De reeks ziet de terugkeer van de originele sterren Miranda Cosgrove, Nathan Kress en Jerry Trainor, die hun rollen als respectievelijk Carly, Freddie en Spencer opnieuw spelen. Ze worden vergezeld door nieuwe castleden Laci Mosley (Florida Girls) en Jaidyn Triplett (See).

Seizoen 2 begint direct na het einde van het eerste seizoen, waarbij Carly haar aandacht weer op haar vrienden en familie richt na haar romantische complicaties, terwijl ze allemaal werkt om haar nieuw leven in te blazen webkanaal. Spencer en Harper moeten ook navigeren door nieuwe persoonlijke en carrièreontwikkelingen, terwijl Freddie het opvoeden van Millicent in evenwicht brengt met een nieuwe app en een nieuwe vriendin.

De serie werd ontwikkeld door Jay Kogen (School of Rock, The Simpsons, Frasier) en Ali Schouten (Diary of a Future President).

Gemaakt door Dan Schneider, was iCarly zes seizoenen te zien van 2007-2012 op Nickelodeon. Het ging over de titulaire tiener terwijl ze de gelijknamige webserie maakt samen met haar beste vrienden Sam Puckett en buurman Freddie Benson in de loft van het appartement waarin zij en haar oudere broer Spencer wonen. Maar naarmate de show een internetfenomeen wordt, moet de groep hun tienerlevens balanceren met de waanzin die voortkomt uit hun roem.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter