Ice Age: Scrat Tales vanaf 13 april op Disney Plus

Disney Plus heeft de poster vrijgegeven voor Ice Age: Scrat Tales. Deze kun je hieronder bekijken. Ice Age: Scrat Tales is een serie van zes geheel nieuwe korte animatiefilms met in de hoofdrol Scrat, de ongelukkige sabeltandeekhoorn uit de Ice Age-avonturen. Hij ervaart de ups en downs van het vaderschap, terwijl hij en de schattige, ondeugende Baby Scrat, met elkaar verbinden en in strijd zijn om de zeer gekoesterde Acorn. De stemmencast bestaat uit o.a. Chris Wedges (Scrat) en Karl Wahlgren (Baby Scrat). Ice Age: Scrat Tales is vanaf 13 april 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

Ice Age Scrat Tales

Ice Age: Scrat Tales op Disney Plus

Ice Age: Scrat’s Tails is een animatieserie uit 2022, geregisseerd door Karen Disher en geproduceerd door 20th Century Television. De serie is een spin-off van de Ice Age-franchise en richt zich op Scrat.  De reeks wordt geproduceerd door Anthony Nisi, met Robert L. Baird en Andrew Millstein. De animatiefilms zijn:

Nuts About You

Geregisseerd door Michael Berardini en Donnie Long. Verhaal door Michael Berardini.

In Nuts About You ontmoet Scrat zijn zoon Baby Scrat en ervaart hij de pure vreugde om een ​​nieuwe ouder te zijn – totdat Baby Scrat The Acorn voor het eerst ziet.

LoFi Scrat Beats to Sleep/Chill to

Geregisseerd door Donnie Long en Matt Munn. Verhaal door Donnie Long.

In LoFi Scrat Beats to Sleep/Chill to laat Scrat een percussief slaapliedje horen om een ​​huilende Baby Scrat in slaap te laten vallen.

X’s and Uh-O’s

Geregisseerd door Donnie Long en Drew Winey. Verhaal door James Young Jackson en Drew Winey.

In X’s and Uh-O’s demonstreert Scrat voor Baby Scrat hoe je de eikel moet planten, maar Scrat is echt degene die een lesje krijgt.

Nutty Reflections

Geregisseerd door Donnie Long en Eric Prah. Verhaal door Galen Tan Chu.

In Nutty Reflections rennen Scrat en Baby Scrat achter de eikel aan in een donkere grot, die lijkt op een griezelige spiegelzaal.

Teeter Toddler

Geregisseerd door Jeff Gabor en Donnie Long. Verhaal door Galen Tan Chu.

In Teeter Toddler eindigen Scrat en Baby Scrat, dankzij een dodovogel, aan weerszijden van een boomstam die wordt opgehouden door een enkele tak.

Nut The End

Geregisseerd door Lisa Allen Keane en Donnie Long. Verhaal door Michael Thurmeier.

In Nut The End vliegt de eikel van een klif. Kunnen Scrat en Baby Scrat in harmonie leven als het schijnbaar voor altijd verdwenen is?

Ice Age: Scrat Tales is vanaf 13 april 2022 te zien op Disney Plus Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter