Idris Elba vervangt Will Smith in The Suicide Squad

Een week geleden werd gemeld dat Will Smith zijn rol als Deadshot in Warner Bros. en DC Films’ The Suicide Squad niet opnieuw zal spelen. Nu meldt The Hollywood Reporter dat regisseur James Gunn en de studio Idris Elba (Pacific Rim, Star Trek Beyond) hebben gekozen om Smith te vervangen als de expert-huurmoordenaar! De acteur, die in stripfilms als The LosersThor en Avengers verscheen, was blijkbaar de enige keuze van de studio.

Het vertrek van Smith was minnelijk en het kwam uiteindelijk neer op zijn drukke agenda. Terwijl eerder dit jaar een bericht suggereerde dat Margot Robbie dit vervolg ook zal overslaan, zegt een nieuwe bericht dat Harley Quinn wel degelijk zal verschijnen.

Voormalig Guardians of the Galaxy regisseur James Gunn zal The Suicide Squad schrijven en waarschijnlijk regisseren. Deadshot is een van de hoofdpersonen in de comics. Hij maakte echter zijn debuut als een Batman-slechterik voordat hij bij de Suicide Squad kwam. Hij was ook te zien in The Secret Six en had enkele solo-avonturen.

Warner Bros. heeft The Suicide Squad gepland voor 6 augustus 2021.