I’m Thinking of Ending Things vanaf 4 september op Netflix

I’m Thinking of Ending Things is een aankomende psychologische horrorfilm, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Charlie Kaufman. Het is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2016 van Iain Reid. De film staat gepland voor release op 4 september 2020 door Netflix.

I’m Thinking of Ending Things trailer

Niets is wat het lijkt als een vrouw die aan haar nieuwe vriend twijfelt, met hem op reis naar de afgelegen boerderij van zijn ouders gaat om hen te ontmoeten. Bekijk hieronder alvast de trailer.

i'm thinking of ending things netflix

I’m Thinking of Ending Things op Netflix

Het verhaal gaat over een jonge vrouw die met haar nieuwe vriend op vakantie gaat naar de boerderij van zijn familie. Als ze tijdens een sneeuwstorm vastzit op de boerderij met zijn ouders, begint de jonge vrouw vraagtekens te plaatsen bij alles wat ze wist of begreep van haar vriend, haarzelf en de wereld.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jessie Buckley, Jesse Plemons, David ThewlisToni Collette.

I’m Thinking of Ending Things is vanaf 4 september 2020 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter