Im Westen nichts Neues vanaf 28 oktober op Netflix

Netflix heeft de volledige trailer onthuld van Im Westen nichts Neues (All Quiet on the Western Front), het epische oorlogsdrama dat op 28 oktober beschikbaar zal zijn op de streamer. Bekijk de trailer hieronder.

De video belicht de schrijnende transformatie van een groep jonge Duitse soldaten terwijl de gruwelijke realiteit van oorlog hen voor altijd verandert. Het geeft ons een voorproefje van de uitdagingen die ze zullen tegenkomen op het slagveld terwijl ze hun best doen om te overleven in het belang van hun gevallen kameraden. De oorlogsfilm is gebaseerd op het waargebeurde boek van Erich Maria Remarque uit 1929.

All Quiet on the Western Front netflix

Im Westen nichts Neues op Netflix

Im Westen nichts Neues vertelt het aangrijpende verhaal van een jonge Duitse soldaat aan het Westelijk Front van de Eerste Wereldoorlog. Paul en zijn kameraden ervaren aan den lijve hoe de aanvankelijke euforie van de oorlog omslaat in wanhoop en angst als ze in de loopgraven vechten voor hun leven, en voor elkaar. De film van regisseur Edward Berger is gebaseerd op de gelijknamige wereldberoemde bestseller van Erich Maria Remarque. Het verhaal is al eerder verfilmd in 1930 en 1979.

De film is geschreven en geregisseerd door Edward Berger. In de film zijn er rollen voor Albrecht Schuch als Stanislaus Katczinsky, Aaron Hilmer als Pauls mentor, Moritz Klaus, Edin Hasanovic, Adrian Grünewald, Thibault de Montalembert, Devid Striesow en Daniel Brühl.

Berger zei in een statement:

“There’s a feeling that will be with us for our whole life: the feeling of the legacy of two wars. Our view of war is dominated by sorrow and shame, by devastation and guilt. Nothing positive remains, not the tiniest spark of heroism. I found making our history, our background, and our attitude to war the driving force behind a film a great challenge. And I thought that this very specific German perspective may well be of interest to people in other countries too. Especially at the moment.”

Im Westen nichts Neues is vanaf 28 oktober 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter