IMAX-poster en clip voor Wolverine-film Logan

20th Century Fox heeft een IMAX-poster en clip voor Logan vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken. Daarnaast zie je ook nog een aantal nieuwe tv-spots. In de film kruipt Hugh Jackman voor de negende en allerlaatste keer in de huid van het X-Men personage Wolverine.

IMAX-poster en clip voor Wolverine-film Logan

Logan speelt zich af in 2024. Een vermoeide Logan zorgt voor een zieke Professor X in een schuilplaats aan de Mexicaanse grens. Wolverine heeft nauwelijks helende krachten meer en lijkt aan het einde van zijn latijn. Zijn pogingen zich verborgen te houden voor de wereld en zijn nalatenschap worden op de kop gezet als een jonge mutant, achtervolgd door duistere krachten, arriveert.

Naast Jackman zijn er in de film rollen weggelegd voor Patrick Stewart als Professor X en Dafne Keen als Laura a.k.a. X-23. Laatstgenoemde beschikt over dezelfde krachten als Logan, aangezien ze een kloon is van Wolverine. Andere rollen zijn voor Doris MorgadoEriq La Salle, Elise Neal, Boyd HolbrookElizabeth Rodriguez, Richard E. Grant en Stephen Merchant.

Logan wordt geregisseerd door James Mangold en is geschreven door David James Kelly en is vanaf 2 maart 2017 in de bioscoop te zien.