In de Hubie Halloween trailer vecht Adam Sandler met monsters

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Hubie Halloween, de nieuwste komedie met Adam Sandler in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder, samen met de poster.

Hubie Halloween

Hubie Dubois (Adam Sandler) brengt ondankbaar elke Halloween door om ervoor te zorgen dat de inwoners van zijn geboorteplaats Salem, het veilig vieren en volgens de regels spelen. Maar dit jaar hebben een ontsnapte crimineel en een mysterieuze nieuwe buurman Hubie op scherp gezet. Wanneer mensen beginnen te verdwijnen, is het aan Hubie om de politie (Kevin James, Kenan Thompson) en buurtbewoners ervan te overtuigen dat de monsters echt zijn, en alleen hij kan ze stoppen.

Hubie Halloween is een hilarische familiefilm over een onwaarschijnlijke held met een sterrencast met onder meer Julie Bowen, Ray Liotta, Noah Schnapp, Steve Buscemi en Maya Rudolph. De film is geproduceerd door Happy Madison en geregisseerd door Steven Brill. Het scenario is geschreven door Tim Herlihy en Adam Sandler, en geproduceerd door Adam Sandler, Kevin Grady en Allen Covert. Hubie Halloween komt op 7 oktober 2020 uit op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter