Indian Matchmaking vanaf 9 juli te zien op Netflix

De nieuwe datingshow Indian Matchmaking is vanaf 9 juli te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer. Matchmaker Sima Taparia helpt klanten in de VS en India bij hun gearrangeerde huwelijken en biedt een kijkje achter de schermen van dit gebruik in de moderne tijd. Ze leert met nauwgezette precisie over haar klanten – van interesses en ambities tot diepgaande astrologische metingen – terwijl ze hen begeleidt naar hun perfecte match.

Indian Matchmaking op Netflix

In deze tijd daten is hard werken. Met een eindeloze stroom aan mogelijkheden binnen handbereik dankzij apps en datingsites, kan het overweldigend zijn en precies te vinden wie je zoekt. Dus waarom zou je geen professionele hulp inroepen?

In de reeks volgen we Sima Taparia, de cupido van Mumbai, die Indiërs in binnen- en buitenland aan elkaar koppelt. Na een verkennend gesprek presenteert ze enkele biodata, uitgeprinte datingprofielen met iemands geloof, beroep, hobby’s en een foto. De serie is bedacht en geregisseerd door Smriti Mundhra. Seizoen één heeft acht afleveringen.

Indian Matchmaking is ontworpen als een internationale show, die de breedte van het klantenbestand van Taparia laat zien. Het coördineren van de serie, die werd opgenomen in India en in steden in de Verenigde Staten, was een uitdaging. Mundhra vertelde:

“We tried to track the major things that were happening with [cast-members’] lives, vis-a-vis the matchmaking process. Then our show-runner [J.C. Begley] was able to quickly get production when something was going to happen.”  

Indian Matchmaking is vanaf 9 juli te zien op Netflix.
Naya Rivera vermist