Insecure seizoen 5 is vanaf 25 oktober te zien bij Ziggo

Insecure seizoen 5 is in Nederland wekelijks te volgen bij Ziggo Movies & Series XL. De serie gaat op 24 oktober van start bij HBO en de Nederlandse première volgt een dag later. Bekijk hieronder de trailer. In de serie Insecure leren we Issa Dee kennen die een uitzichtloze relatie heeft met Lawrence. Het is slechts de start van het verhaal van een zwarte vrouw in Los Angeles.

Insecure seizoen 5 op Ziggo

Boezemvriendinnen Issa Dee en Molly Carter proberen er, zowel privé als professioneel, het beste van te maken in Los Angeles. Maar de uitdagingen voor twee Afrikaans-Amerikaanse vrouwen die alle stereotypes netjes naast zich neerleggen, zijn niet niks. Issa beeldt zichzelf misschien in dat ze een badass rapper is als ze alleen voor de spiegel staat, haar dagelijkse routine als excuustruus bij een educatieve vzw blijkt heel wat minder opwindend. Op de dreigende drempel van haar dertigste levensjaar, begint ze ook haar aanslepende relatie met haar werkloze vriendje Lawrence in twijfel te trekken. Met Issa’s BFF Molly, wier professionele succes als dikbetaalde advocate in schril contrast staat met haar zo goed als onbestaande liefdesleven, gaat het niet veel beter.

De hoofdrollen in de reeks worden gespeeld door Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis, Lisa Joyce, Natasha Rothwell, Amanda Seales, Y’lan Noel, Alexander Hodge, Kendrick Sampson.

Hoewel het vijfde seizoen het laatste seizoen zal worden, is Rae ondertussen al bezig met haar nieuwe serie Rap Sh*t.

Insecure seizoen 5 is vanaf 25 oktober te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter