Internationale poster The Conjuring spin-off The Nun

Warner Bros. heeft een nieuwe internationale poster vrijgegeven voor The Nun, de geplande spin-off van horrorfilm The Conjuring. Deze kun je hieronder bekijken.

The Nun

Filmmaker James Wan, regisseur van de films The Conjuring en The Conjuring 2 verkent een andere donkere hoek van ditzelfde universum met The Nun. Geregisseerd door Corin Hardy (The Hallow), wordt dit nieuwe angstaanjagende verhaal geproduceerd door Wan en door Peter Safran, die verantwoordelijk is voor de productie van de gehele The Conjuring franchise. De film moet het startschot zijn voor een The Conjuring-filmuniversum. The Nun is de tweede spin-off van de serie, na Annabelle: Creation.

Wanneer een jonge non in een klooster in Roemenië haar eigen leven neemt, worden er een priester met een onheilspellend verleden en een noviciaat op de drempel van haar laatste geloften door het Vaticaan gestuurd om dit te onderzoeken. Samen onthullen ze het profane geheim van de orde en riskeren daarbij niet alleen hun leven, maar ook hun geloof en ziel. Ze confronteren een kwaadaardige kracht in de vorm van diezelfde demonische non die het publiek al eerder terroriseerde in The Conjuring 2 waarbij de abdij een gruwelijk slagveld wordt tussen de levenden en de verdoemden.

Hoofdrollen zijn er voor Démian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Charlotte Hope, Ingrid Bisu en Bonnie Aarons. Hardy regisseert The Nun vanuit een scenario geschreven door Gary Dauberman (It) en het verhaal van Wan & Gary Dauberman. Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Gary Dauberman, Michael Clear en Todd Williams zijn de uitvoerende producenten.

Vanaf 7 september 2018 in de bioscoop te zien.