Interstellar vanaf 1 augustus op Netflix

De goed beoordeelde film Interstellar van regisseur Christopher Nolan wordt op 1 augustus toegevoegd aan Netflix. Dat maakt de streamingdienst bekend. De film uit 2015 won in 2016 een Oscar voor ‘beste visuele effecten’.

Onze tijd op aarde lijkt voorbij, dus begint een groep ontdekkingsreizigers aan de belangrijkste missie uit de geschiedenis van de mens. Ze gaan op zoek naar een plek in de ruimte waar de mensheid kan voortbestaan. Het verhaal is voornamelijk gebaseerd op de wetenschappelijke theorieën van de gerenommeerde theoretische natuurkundige Kip Thorne.

Interstellar op Netflix

In de nabije toekomst is de Aarde verwoest door droogte en hongersnood. De voedselschaarste en klimaatveranderingen hebben de mens gedwongen om het hogerop te gaan zoeken en wanneer wetenschappers een scheur in het tijd-ruimtecontinuüm ontdekken, krijgt de mensheid een unieke herkansing. Maar daarvoor moet een groepje ontdekkingsreizigers een tocht ondernemen die hen buiten de grenzen van onze zonnestelsel brengt, op zoek naar een planeet waar leven mogelijk is. De bemanning van de Endurance scheept in voor een interstellaire reis naar het onbekende. Coop, piloot van het ruimteschip, staat voor een dilemma: zijn kinderen terugzien of de toekomst van het menselijke ras.

De film is geregisseerd door Christopher Nolan op basis van een scenario dat hij samen met zijn broer Jonathan Nolan schreef.

In Interstellar zijn de hoofdrollen voor Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Matt Damon, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Casey Affleck, John Lithgow, Timothée Chalamet, Topher Grace, David Gyasi, Ellen Burstyn.

Interstellar is vanaf 1 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter