Interview Colin O’Donoghue | Heroes Dutch Comic Con 2022

Acteur Colin O’Donoghue was te gast op Heroes Dutch Comic Con 2022. Vanaf 2012 was Colin te zien in de hitserie Once Upon A Time, waarin hij fan-favoriet Captain Hook speelde. De serie telde 7 seizoenen. Wij kregen tijdens het evenement de gelegenheid om hem te interviewen. Bekijk het hele interview hieronder.

Colin O’Donoghue op Dutch Comic Con

Colin, afkomstig uit Ierland en afgestudeerd aan de Gaiety School of Acting te Dublin, heeft een carrière in zowel theater, film en televisie. Hij werkt een tijdje geleden aan de televisieserie The Right Stuff, welke gemaakt werd voor National Geographic en door het bedrijf Appian Way (van Leonardo DiCaprio) geproduceerd werd. Deze serie is gebaseerd op een boek van Tom Wolfe en gaat over een groep Amerikaanse gevechtspiloten, welke eind jaren vijftig werden gerekruteerd. Dit om experimentele vliegtuigen en raketten te kunnen testen. De groepsleden mochten zich later tot de eerste astronauten van de Verenigde Staten rekenen.

In 2010 besloot O’Donoghue om naar Hollywood te gaan. Daar nam hij de rol van Michael Kovak op zich en werkte met Sir Anthony Hopkins samen aan de film The Rite.

In 2012 is Colin te zien in ABC’s hitserie Once Upon A Time, waarbij hij de fan-favoriet “Captain Hook” speelde, gemaakt door Adam Horowitz en Edward Kitsis, ook wel bekend van Lost en Felicity. Colin speelde tegenover Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison en Robert Carlyle. De serie ging 7 seizoenen mee en werd gelicentieerd in meer dan 190 landen.

Colin is niet alleen te herkennen in speelfilms, maar heeft ook zijn stem uitgeleend tijdens de verfilming van de DreamWorks animatie- en Netflix serie: Trollhunters, gecreëerd door Guillermo del Toro (2018). O’Donoghue zal de rol van Douxie voortzetten in de vervolg-serie 3Below: Tales of Arcadia.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter