Interview Jerome Flynn | Heroes Dutch Comic Con 2018

Jerome Flynn was op 24 en 25 november 2018 te gast bij Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht. Hij is vooral bekend om zijn rol als Bronn in de HBO televisieserie Game of Thrones. Tijdens het evenement kregen wij de kans om hem een paar vragen te stellen. Bekijk hier het interview!

Jerome Flynn is vooral bekend van zijn rol als ‘Bronn’ in de HBO televisieserie Game of Thrones, gebaseerd op de A Song of Ice and Fire romans van George R.R. Martin. Ook is hij sinds 2012 te zien als ‘Detective Bennet Drake’ in de misdaadserie Ripper Street. Daarvoor vertolkte hij ‘Korporaal Paddy Garvey’ in de serie Soldier Soldier. In de film Loving Vincent, een film over de Nederlandse schilder Vincent van Gogh, verzorgt Jerome de stem van het karakter Docter Gachet.

Maar, Flynn is niet alleen succesvol als acteur. In 1995 bracht hij samen met Robson Green een album uit onder leiding van producer Simon Cowell. Onder de naam ‘Robson & Jerome’ scoorde zij niet alleen een nummer 1 hit met de cover van “Unchained Melody”, maar was het album ook het bestverkopende album van het jaar. Er werden er ruim 2 miljoen van verkocht in slechts 42 dagen tijd. Dat record werd pas in 2015 verbroken door Adele.