Interview | Katherine McNamara | Heroes Dutch Comic Con 2019

De Amerikaanse actrice, zangeres, danseres én songwriter Katherine McNamara was aanwezig op Heroes Dutch Comic Con 2019. Zij is de ster van de fantasy televisieserie Shadowhunters: The Mortal Instruments. Wij kregen de gelegenheid om haar te interviewen. Bekijk het hele interview hieronder.

Als 13-jarige begon Katherine haar carrière in Broadway met haar rol als Fredrika Armfeldt in theatershow A Little Night Music. In de voorpremière van A Christmas Story, the Musical! speelde zij de rol van Esther Jane. Andere Broadway theatervoorstellen waar zij een rol in had waren Annie, To Kill a Mockingbird, The Crucible, Inherit the Wind, The Secret Garden en Galileo.

Katherine maakte haar grote debuut in 2011 met haar rol in de film New Years Eve en was daarna te zien in The Maze Runner-reeks. Ze speelde de rol van Sonya. Momenteel is Katherine te zien in de fantasy televisieserie Arrow, gebaseerd op DC Comics personage, Green Arrow. Hier speelt zij de kooivechtster Mia, die de bijnaam Black Star draagt.