Interview Lou Ferrigno | Heroes Dutch Comic Con 2022

Acteur en bodybuilder Lou Ferrigno was aanwezig op de winter editie van Heroes Dutch Comic Con. Ferrigno is vooral bekend van zijn titelrol in de klassieke Marvel serie The Incredible Hulk. Dit jaar was hij ook te zien als de acteur die Luca Brasi speelt in de serie The Offer. Wij mochten Ferrigno spreken tijdens het evenement. Bekijk het interview hieronder!

Lou Ferrigno op Dutch Comic Con

Louis ‘Lou’ Ferrigno (1951) starte zijn carrière in de entertainmentwereld als gevierd bodybuilder. Zo was hij naast Arnold Schwarzenegger te zien in de documentaire ‘Pumping Iron’ (1977) over hun deelname aan de Mr. Olympia bodybuilding wedstrijd. Zijn imposante statuur zorgde voor veel interesse in Hollywood en bracht hem zijn doorbraak rol als het iconische Marvel-personage de Hulk in de televisieserie ‘ The Incredible Hulk ’ (1977-1982). Tot op de dag van vandaag is de acteur onlosmakelijk verbonden met de Hulk en gaat hij met regelmaat aan de slag als stemacteur voor de groene superheld.

Ook was Ferrigno onder andere te zien in de hoofdrol van de cult fantasy films Hercules (1983) en ‘Sinbad of the Seven Seas’ (1989). Bezoekers kunnen de acteur ook herkennen van zijn terugkerende rol als zichzelf in de populaire comedyserie ‘The King of Queens’ (2000-​2007). Recentelijk was hij nog te zien in de horrorfilm ‘Mummy Dearest’ (2021), thriller ‘Ring Ring’ (2019), en actiefilm ‘Instant Death’ (2017).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter