Interview Manu Bennett | Heroes Dutch Comic Con 2022

Acteur Manu Bennett was te gast op Heroes Dutch Comic Con 2022. Hij staat vooral bekend om het vertolken van personages in epische fantasiewerken, zoals Crixus in de tv-serie Spartacus, Allanon in The Shannara Chronicles, Slade Wilson / Deathstroke in Arrow en Azog the Defiler in The Hobbit-trilogie. Wij kregen tijdens het evenement de gelegenheid om hem te interviewen. Bekijk het hele interview hieronder.

Manu Bennett op Dutch Comic Con

Manu Bennett is van Maori, Schotse, Engelse, Franse en Finse afkomst. Bennett werd geboren in Auckland, Nieuw-Zeeland. “Shall We Begin!”, de strijdkreet van de ongeslagen Gaul Crixus bracht Manu Bennett’s carrière voor het eerst internationale aandacht. Spartacus: Gods of the Arena (2011) sprak een universele taal die langzaam maar zeker een enorm publiek veroverde.

Producent/regisseur Peter Jackson vroeg Bennett vervolgens om Orc Leader Azog – The Defiler te spelen in The Hobbit. Hoewel veel fans hem niet herkenden onder het CGI-masker, was Bennetts dreigende aanwezigheid, jagend op Thorin Oakenshield resulterend in de ultieme face-off onmisbaar. Bennett kwam hiermee in de catalogus van de grote filmische Villain Performances.

DC Comic soldaat, Slade Wilson aka Deathstroke had twee decennia gesluimerd tot Bennett de rol in de serie Arrow hernam. Veel DC-fans verklaarden Bennett tot de beste schurk in de hitserie toen hij een oprechte relatie opbouwde met Oliver Queen (Stephen Amell). De twee raakten bevriend op het eiland Lian Yu voordat een incident met een superdrug genaamd Mirakuru Slade transformeerde in de archetypische good guy / bad guy Deathstroke.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter