Interview Tom Hopper | Dutch Comic Con Winter Edition

Tijdens Dutch Comic Con – Winter Edition mochten wij Tom Hopper een paar vragen stellen. Het interview is hieronder te bekijken.

Tom Hopper is vooral bekend van zijn populaire rollen als Billy Bones in Black Sails en Sir Percival in BBCs Merlin. Met rollen in meerdere bekende Britse shows, waaronder Casualty, Kingdom, Doctors, Good Cop en Barbarians Rising, heeft Tom zichzelf omhoog gewerkt tot een van de bekende gezichten op de Britse televisie. Ook zat Tom in Matt Smith’s eerste aflevering van Doctor Who. Tom was recentelijk te zien in het zevende seizoen van Game of Thrones waar hij de rol van Dickon Tarly vertolkt.

Tom Hopper werd in 1985 in Coalville (Leicestershire) geboren. Na zijn studies ging hij aan de slag als acteur. In 2007 maakte hij zijn film- en televisiedebuut. In 2010 speelde hij mee in een aflevering van Doctor Who.

Dutch Comic Con wordt ieder jaar gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Tevens wordt er sinds 2016 ook in Winter Editie gehouden. Tijdens de conventie is van alles te doen op het gebied van comics, games, films en anime. Ook is er veel te doen rondom cosplay. Filmhoek is regelmatig aanwezig en kon daar onder andere al interviews houden met Stefanie JoostenIan Beattie, Victoria Atkin en Paul Amos. Video’s hiervan vind je op ons Youtube-kanaal.