Is dit de Spider-Man 3 titel?

Terwijl fans gespannen wachten op de onthulling van de officiële titel van Spider-Man 3, onthulde de hoofdcast (Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon) een aantal nieuwe foto’s uit de film en had ze een beetje plezier met het bedenken van eigen titels die ze deelden via Instagram. Tom Holland onthulde de titel Spider-Man: Phone Home, waar Jacob Batalon Spider-Man: Home-Wrecker onthulde. Een tijdje later kwam Zendaya de titel Spider-Man: Home Slice. Bekijk de berichten hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jacob Batalon (@lifeisaloha)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013)

Spider-Man 3 titel

Tom Holland keert terug voor de titelloze derde Spider-Man-film als de muurcrawler, die het opneemt tegen Jamie Foxx‘ Electro. Gezien het einde van Far From Home staat echter ook een willekeurig aantal van zijn schurkengalerij te popelen om te vechten. De derde film van Spider-Man in het MCU ziet ook de terugkeer van Zendaya (Euphoria, Dune) als MJ en Jacob Batalon als Ned Leeds. Tevens zal Benedict Cumberbatch‘s Doctor Strange ook in de film verschijnen.

Hoewel de meeste cast van de originele serie terugkomt voor de threequel, vervaagt de casting van Foxx de lijnen tussen de drie franchises van Sony verder. In de vorige film verscheen J.K. Simmons al als J. Jonah Jameson, die we kennen uit de trilogie van Sam Raimi.

Na de toevoeging van Jamie Foxx zijn er veel castinggeruchten de ronde gedaan, waaronder de mogelijke betrokkenheid van een andere Spider-Man-slechterik Alfred Molina‘s Doctor Octopus, en vooral de potentiële terugkeer van Tobey Maguire en Andrew Garfield naar de Spider-Verse. Daarnaast zou Kirsten Dunst ook terugkeren als Mary Jane Watson. Het meest recente castinggerucht was dat Charlie Cox naar verluidt heeft getekend om zijn als Daredevil opnieuw te spelen.

Oorspronkelijk stond Spider-Man 3 gepland voor een release op 16 juli 2021, maar werd de film eerst teruggeschoven naar 5 november en zal nu verschijnen op 17 december 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter