Is Emilia Clarke de vervanger van Amber Heard in Aquaman 2

Temidden van de controversiële ontwikkelingen tussen Johnny Depp en Amber Heard, hebben fans een petitie gestart om Heard te laten ontslaan bij Aquaman 2. Fans zien nu graag dat Emlia Clarke herenigd zal worden met Jason Mamoa, ter vervanging van Heard in Aquaman 2.

Dit komt allemaal voort uit een rechtszaak waarbij Heard, Johnny Depp en een tabloid betrokken waren. Ondanks al het bewijs tegen Heard in haar zaak met Depp, oordeelde de Britse rechtbank in haar voordeel. Dit kwam hard aan bij Depp, die werd bestempelt als een mishandelende echtgenoot.

Emilia Clarke in Aquaman 2

Warner Bros heeft aangekondigd dat ze Grindelwald in de Fantastic Beasts-filmreeks zullen vervangen zonder enig woord over Heard’s deelname aan Aquaman 2. Op dit moment lijkt het erop dat Heard haar rol als Mera in Aquaman 2 zal hernemen. Toch gaan er geruchten dat ze zal worden ontslagen. Onderdeel van het gerucht is dat Emilia Clark kan worden gecast als Mera of als een nieuw personage dat de bedachte verhaallijn van Mera zal voortzetten.

Boss Logic loopt voor op iedereen met dit gerucht en heeft onderstaand beeld gecreëerd van Clarke als Mera.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hhhhmmm ?

Een bericht gedeeld door DC MARVEL RANDOM (@dcmarvel.rdm) op

Amber Heard petitie

Het internet is extreem vocaal en eist dat Heard ontslag neemt. De petitie heeft nu bijna een miljoen handtekeningen bereikt. Zal dit ertoe leiden dat Warner Bros. een verandering aanbrengt waardoor Heard vertrekt en Emilia Clarke haar rol in Aquaman 2 overneemt? We zullen moeten afwachten! Bekijk ondertussen de petitie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter