Wordt James Bond vader in de aankomende film No Time to Die?


UPDATE


Eerder plaatsten we onderstaand bericht over gelekte informatie van de James Bond-film No Time to Die. De geruchten waren afkomstig van een call sheet van het Italiaanse deel van de shoot die op eBay te koop werd aangeboden. Deze dagelijkse schema’s toonden een scène met Dr Swann naast Nomi en een kind genaamd Mathilde – gespeeld door de vijfjarige Lisa-Dorah Sonne.

Uit  de laatste berichten blijkt nu dat deze beschrijving het bewijs is dat Mathilde het kind is van James Bond en Madeleine Swann (Lea Seydoux). Foto’s die op de set zijn gemaakt, tonen een jong meisje met een blauwe tuinbroek, maar het is niet bevestigd of dit Mathilde is. Een filminsider vertelde The Mail On Sunday:

“Yes, it’s true. Bond is a dad. Daniel wanted to make this Bond film the most surprising and entertaining yet. Daniel is older and his Bond is maturing and looking at life through the prism of fatherhood. But there’s a lot more to it than that.”

Bekijk de foto’s hier!


Hieronder gaat het originele artikel verder!


No Time To Die is het laatste optreden van Daniel Craig als James Bond. De film moet het personage een passend einde geven, en de acteur heeft eerder laten weten dat de finale van de serie een zeer emotionele aangelegenheid zal zijn, zelfs zo erg dat het publiek gaat huilen. James Bond fans speculeren nu dat een lek bij de opnames erop wijst dat 007 zich in de film No Time to Die op onbekend terrein zal begeven. Een call sheet van het Italiaanse deel van de shoot verschenen op eBay, en het bevat belangrijke scène-informatie die helpt om veel van de personage en verhaallijnen in te vullen. De gelekte informatie is afkomstig van Bond-site mi6.

Acteur Billy Magnussen zou Ash spelen, een CIA-agent die James Bond in de derde akte zal achtervolgen. De scènes uit de trailer waarin we Bond en Madeleine zien zwemmen vinden plaats in de ‘Cave of Poetry’ in Puglia, die zijn vastgelegd in IMAX in plaats van de standaard 35 mm.

Iemand wilt het personage van Madeleine een schuld in de schoenen schuiven, wat leidt tot een vertrouwensbreuk tussen haar en Bond. De grootste onthulling van de gelekte informatie is dat sommige scènes zich af lijken te spelen in de derde akte van de film. Ze bevatten een grote rol voor Lashana Lynch, die de nieuwe 00-agent Nomi speelt. Zij brengt Madeleine en een nieuw personage genaamd Mathilde in veiligheid vanuit de onderzeese schuilplaats van de schurk.

Dus wie is Mathilde? Ze is een vijfjarig meisje dat blijkbaar cruciaal genoeg is voor het verhaal om aanwezig te zijn bij de laatste act van de film. Eerdere persberichten hebben aangetoond dat het personage van Safin (Rami Malek) geobsedeerd is door Madeleine, haar heeft gered van verdrinking toen ze nog heel jong was, en haar op een gegeven moment heeft gekloond.

Dus Mathilde zou de kloon van Madeleine kunnen zijn die Bond ontdekt in de schuilplaats van Safin, zodat het redden van het kind een hoge prioriteit krijgt voor Bond en Nomi tijdens het laatste deel van de film. De film zou dus kunnen eindigen als Bond ouder wordt, terwijl hij en Madeleine de voogden worden van Mathilde, waarmee hij de karakterboog van Bond voltooit nadat hij afstand doet van zijn rol als geheim agent.

Naar zo’n verhaallijn werd eerder gehint in de originele romans van Ian Fleming. In You Only Live Twice werd Kissy Suzuki zwanger van Bond, iets waarvan hij zich niet bewust was. Deze verhaallijn is nooit voltooid en we hebben nooit gelezen dat Bond de verantwoordelijkheden van het vaderschap accepteerde. De komende film wil misschien dit goedmaken, waardoor Bond het emotionele einde krijgt dat Craig fans heeft beloofd.

In de 25e James Bond-film No Time To Die  heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Terugkerende castleden zijn Daniel Craig als James Bond, Lea Seydoux als Madeleine Swann, Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny, Rory Kinnear als Tanner, Jeffrey Wright als Felix Leiter en Christoph Waltz als Blofeld. Nieuwe castleden zijn Rami MalekDavid DencikAna De ArmasBilly MagnussenDali Benssalah en Lashana Lynch.

No Time To Die wordt geregisseerd door Cary Joji Fukunaga. Het scenario voor de 25ste film in de franchise is geschreven door Bond-veteranen Neal Purvis en Robert Wade, Cary Joji Fukunaga en Phoebe Waller-Bridge.

No Time To Die draait vanaf 12 november 2020 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter