Jac Schaeffer is de showrunner van The Vision and Scarlet Witch serie

Volgens The Hollywood Reporter heeft Marvel Studios Jac Schaeffer gevraagd als schrijver en showrunner voor The Vision and Scarlet Witch serie, welke de eerste serie zal zijn van Marvel Studios voor de Disney+ streaming platform. Paul Bettany en Elizabeth Olsen zullen waarschijnlijk hun rollen als het titulaire superheldenduo wederom op zich nemen.

Schaeffer is geen onbekende bij Marvel, aangezien ze een van de vele schrijvers was die aan de Captain Marvel-film werkte en het scenario schreef voor de in ontwikkeling zijnde Black Widow-film.

Scarlet Witch en Vision werden voor het laatst gezien in de blockbuster Avengers: Infinity War, hoewel het duo op vrij deprimerende wijze uit elkaar ging. Scarlet Witch vernietigde de infinity stone in Vision’s hoofd, en doodde zo de man van wie ze hield. Vervolgens gebruikte Thanos de time stone om haar acties ongedaan te maken, waardoor Vision weer tot leven kwam… maar toen stierf hij weer toen Thanos de steen van zijn hoofd verwijderde en zijn zoektocht volbracht om alle infinity stones te verzamelen.