Jackie Chan vs. Arnold Schwarzenegger in The Iron Mask trailer

Signature Entertainment heeft de officiële trailer uitgebracht voor hun aankomende actie-fantasiefilm The Iron Mask, een vervolg op de film The Forbidden Kingdom / Viy uit 2014, die losjes was gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Nikolai Gogol. Bekijk de trailer hieronder. Hoofdrollen zijn er voor actiesterren Jackie Chan en Arnold Schwarzenegger.

 The Iron Mask

The Iron Mask is een historisch concept met een hoog fantasieconcept met adembenemende gevechten en verbluffende beelden. De film speelt zich af in de 18e eeuw en volgt de Engelse reiziger Jonathan Green terwijl hij vanuit Rusland naar China reist met draken, zwarte magie en een drakenkoning tijdens een ongelooflijk maar dodelijk avontuur.

De film heeft hoofdrollen voor Jason Flemyng (The Curious Case of Benjamin Button) en Charles Dance (Game of Thrones) die hun rollen als Jonathan Green en Lord Dudley uit de eerste film herhalen. Tevens zijn er rollen voor actielegenden Jackie Chan (Rush Hour) als Master en Arnold Schwarzenegger (The Terminator) als James Hook samen met wijlen Rutger Hauer (Blade Runner).

The Iron Mask is geregisseerd door Oleg Stepchenko op basis van een scenario dat hij samen met Alexey Petrukhin en Dmitri Palees schreef. Het wordt geproduceerd door Gleb Fetisov, Petrukhin en Sergey Sozanovsky.

De film zal op 10 april in de UK verschijnen en op Digital.