James Cameron komt met True Lies reboot serie

In 1994 verscheen van James Cameron de actiefilm True Lies en de filmmaker gaat deze nu vertalen naar een televisieserie die uitgezonden gaat worden op de zender FOX. Dit meldt THR. Er wordt al een script geschreven, door Marc Guggenheim (Arrow). Regisseur McG is aan de serie gekoppeld als regisseur van de pilot. Onder meer 20th Century Fox Television, Cameron en McG produceren de serie, welke een moderne vertaling is van een koppel waarvan er één al tijden een spion is.

In het origineel waren er rollen voor Arnold Schwarzenegger en Jamie Lee Curtis. De film bracht bijna $380 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa. De film was overigens al een remake voor de Franse komedie La Totale! uit 1991.

Overdag is Harry Tasker een geheim agent, die feilloos alle spionage-technieken beheerst. Maar ‘s avonds is hij een brave huisman en Harry’s vrouw Hellen weet niets van zijn gevaarlijke werk. In haar ogen is hij een doodeerlijke, maar saaie vertegenwoordiger in computers. Na vijftien jaar huwelijk, heeft Helen genoeg van haar leventje en stort zij zich in het avontuur. Harry moet, gezegend met alle capaciteiten om de wereld van een nucleaire ramp te behoeden, alle zeilen bijzetten om z’n huwelijk te redden. En daar is hij niet voor opgeleid.