Jamie Foxx in nieuwe Sleepless trailer

Open Road Films heeft de eerste trailer vrijgegeven van Sleepless, de actie thriller met in de hoofdrol Academy Award winnaar Jamie Foxx en Michelle Monaghan. Deze kun je hieronder bekijken. Het verhaal volgt Vincent, een politieman die samen met zijn partner een gigantische lading cocaïne steelt van een gevaarlijke drugsbaron. Het gevolg is dat de crimineel Vincents zoon kidnapt en hem verstopt in een nachtclub. De enige manier om zijn kroost terug te zien is door de drugs terug te geven, maar deze is Vincent inmiddels allang weer kwijt.

Agent Vincent Downs (Jamie Foxx) en zijn partner Sean (Tip “T.I.” Harris) onderscheppen in Las Vegas een lading cocaïne die bedoeld is voor een criminele casinobaas. De wanhopige gangster slaat echter direct terug en ontvoert Vincent’s zoon om de drugs terug te krijgen. Achternagezeten door een onderzoeker van Interne Zaken (Michelle Monaghan) die vastbesloten is hem te ontmaskeren, een sadistische drugsdealer en een leger gangsters moet Vincent binnen één nacht zijn zoon proberen te redden…

Sleepless heeft ook rollen voor Michelle Monaghan, Gabrielle Union, T.I. Dermot Mulroney, Scoot McNairy en David Harbour.

De film wordt geregisseerd door Baran Bo Odar op basis van een scenario door Andrea Berloff (World Trade Center, Straight Outta Compton). Het is een remake van de Franse film Nuit Blanche. 

Vanaf 23 februari 2017 draait de film in de bioscoop.