Jean Grey poster voor The Wolverine

Zelfs voordat de eerste trailer uitkwam voor The Wolverine was bekend dat actrice Famke Janssen zou verschijnen als Jean Grey in een flashback sequentie. Nu heeft 20th Century Fox een nieuwe poster vrijgegeven met daarop het personage in dezelfde stijl als de Silver Samurai, Wolverine en Yukio/Viper posters. Deze kun je hieronder bekijken.

The Wolverine

Wolverine (Hugh Jackman), het meest beeldende personage uit de wereld van de X-Men, gaat in deze film naar het Japan van nu. In een voor hem onbekende wereld wordt hij geconfronteerd met onverwachte tegenstanders. Wat volgt is een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en wordt hij lichamelijk en geestelijk zwaar op de proef gesteld. Niet alleen door het dodelijke staal van de Samoerai, maar ook door zijn innerlijke gevecht tegen onsterfelijkheid.

The Wolverine wordt geregisseerd door James Mangold. De hoofdrollen worden gespeeld door Hugh Jackman, Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova, Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, Rila Fukushima en Brian Tee. Het scenario is geschreven door Mark Bomback & Scott Frank. Het script is deels gebaseerd op de stripserie Wolverine van Chris Claremont en Frank Miller. The Wolverine draait vanaf 25 juli 2013 in de Nederlandse bioscoop.