Jeffrey Wright is The Watcher in Marvel’s What If…?

Tijdens Comic Con heeft Marvel Studios bevestigd dat een What If…? animatie tv-serie in ontwikkeling is voor Disney+. Verder kondigden ze aan dat acteur Jeffrey Wright (Casino Royale, Basquiat) The Watcher zal inspreken en dat andere acteurs van de MCU hun rollen vocaal zullen herhalen! De serie begint met streamen in de zomer van 2021.

What If is een geanimeerde anthologie serie die zal onderzoeken hoe het Marvel Cinematic Universe zich zou hebben ontvouwd als belangrijke momenten in de geschiedenis niet hadden plaatsgevonden. Bijvoorbeeld, wat als Loki de hamer van Thor had gevonden? Wat als de X-Men op hun eerste missie stierven? De verhaalmogelijkheden zijn eindeloos. Elke aflevering zou een ander verhaal behandelen, gericht op verhalen verteld in alternatieve universums.

De originele What if-stripreeks die debuteerde in 1977 en in de loop van de tijd zijn er 200 nummers gepubliceerd. Andere voorbeelden uit de stripboeken die zich al dan niet in de animatieserie bevinden, zijn onder andere:

What if Captain America hadn’t vanished during World War II?

What if Spider-Man didn’t become a crimefighter?

What if Thanos joined the Avengers?