Jennifer Lopez in nieuwe beelden Marry Me

Bekijk hieronder enkele recente beelden vanuit de film Marry Me met Jennifer Lopez, Maluma en Owen Wilson.

De romantische komedie Marry Me wordt een modern liefdesverhaal waarin thema’s als beroemdheid, het huwelijk en social media centraal staan. Tevens zijn er nieuwe nummers te horen van Jennifer Lopez (Hustlers) en de Latin music-ster Maluma, welke met Marry Me zijn filmdebuut maakt.

Jennifer Lopez in Marry Me

Zangeres en superster Kat Valdez (gespeeld door Jennifer Lopez) en rising star Bastian (Maluma) worden gezien als het meest sexy celebrity couple ter wereld.

Terwijl hun hit-song “Marry Me” de hitlijsten binnenkomt hebben de twee plannen om te trouwen. Dit willen ze tijdens een concert doen, in de aanwezigheid van vele fans. Een van de aanwezige blijkt de gescheiden wiskundeleraar Charlie Gilbert (Owen Wilson) welke door zijn dochter Lou (Chloe Coleman) en beste vriendin (Sarah Silverman) naar het evenement meegesleept is.

Als vervolgens Kat er vlak voor de ceremonie achter komt dat Bastian met een assistent is vreemdgegaan, lijkt haar leven in elkaar te storten…maar dan krijgt ze echter ineens oogcontact met iemand vanuit het publiek. Kat maakt vervolgens de impulsieve beslissing om met Charlie in het huwelijk te stappen. Wat begint als een spontane reactie verandert later in een onverwachte, maar daarbij gecompliceerde romance. Is het mogelijk om voor twee totaal verschillende mensen – vanuit verschillende werelden, een plekje te vinden waar beiden zich thuis voelen?

Marry Me is geregisseerd door Kat Coiro (It’s Always Sunny in Philadelphia) naar een scenario van Harper Dill (The Mick), Tami Sagher (30 Rock) en John Rogers (The Librarians). De film is gebaseerd op de graphic novel van Bobby Crosby.

De film is geproduceerd door Benny Medina (Hustlers, The Fresh Prince of Bel-Air), Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas (Hustlers, Maid in Manhattan) en John Rogers. Uitvoerend producenten zijn Willie Mercer, Alex Brown, J.B. Roberts en Pamela Thur.

Marry Me gaat vanaf 10 februari in de bioscoop te zien zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter