Jennifer Morrison grote rol in This Is Us seizoen 4

Volgens TVLine gaat Once Upon a Time alumni Jennifer Morrison een rol spelen in This Is Us seizoen 4. Verdere details over haar rol zijn nog niet bekend, maar volgens de bronnen van de site zal haar personage een belangrijke rol spelen in het nieuwe seizoen.

Morrison is vooral bekend om haar rollen als Dr. Allison Cameron en Emma Swan in de dramaseries House en Once Upon a Time. Haar andere credits zijn Dawson’s Creek, Chase, How I Met Your Mother en Five. Wij spraken de actrice eerder dit jaar over haar diverse rollen. Het interview kun je hieronder bekijken.

This Is Us is een verfrissende, eerlijke en provocerende serie die een ensemble volgt waarvan de paden kruisen en hun levensverhalen op een vreemde manier met elkaar verweven zijn. We zien dat een aantal van hen dezelfde verjaardag delen, en zoveel meer dan iedereen zou verwachten.

De cast bestaat uit Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Justin Hartley, Chrissy Metz, Sterling K. BrownSusan Kelechi WatsonChris SullivanMichael Angarano en Ron Cephas Jones. This Is Us wordt geproduceerd door 20th Century Fox Television.