Jessica Lange en Susan Sarandon in trailer serie Feud

FX heeft de volledige trailer en de opening credits van de door Ryan Murphy geproduceerde serie Feud vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

Feud: Bette en Joan is een nieuwe anthologie serie van de hand van Ryan Murphy. De achtdelige serie gaat over epische backstage oorlogen tussen de bekende artiesten Bette Davis en Joan Crawford

Feud serie

Feud serie

Susan Sarandon en Jessica Lange spelen in de serie de respectievelijke rollen van legendarische actrices Bette Davis en Joan Crawford. Feud belicht de beruchte rivaliteit tussen de twee Hollywood-sterren en de enige keer dat ze samen het doek deelden in de film Whatever Happened to Baby Jane.

De cast bestaat uit Susan Sarandon, Jessica Lange, Catherine Zeta-Jones, Alfred Molina, Judy Davis, Kathy Bates, Stanley Tucci en Sarah Paulson.

De eerste aflevering van Feud wordt op 5 maart uitgezonden.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter