Jim Carrey speelt The Cable Guy rol opnieuw in tv-spot

Jim Carrey stapte opnieuw in de rol van Chip Douglas, zijn personage uit de film The Cable Guy (1996), in een tv-spot van Verizon. Het werd uitgezonden tijdens Super Bowl LVI. Bekijk het spotje hier.

Jim Carrey in The Cable Guy

Ernie Douglas, ook wel bekend als Chip, is het personage dat Jim Carrey in The Cable Guy speelde. Hij is een kabel tv monteur met een spraakgebrek en een psychotische stoornis, die de neiging heeft om zijn klanten te stalken. Die premise was in de jaren 90 herkenbaar, toen veel mensen kabel tv namen. 26 jaar later lijkt dit scenario echter minder goed te werken, aangezien je met een dienst als het Verizon 5G netwerk je blijkbaar geen monteur meer nodig zult hebben. Mocht Jim Carrey ooit van plan zijn om een sequel op The Cable Guy te maken dan zal Chip waarschijnlijk van beroep moeten wisselen. Hoe dan ook blijft hij nog steeds de stalker die hij 26 jaar geleden was.

The Cable Guy (1996) is een Amerikaanse zwarte komedie/thriller, geregisseerd door Ben Stiller en met rollen voor Jim Carrey, Matthew Broderick, Leslie Mann, Jack Black, George Segal, Diane Baker, Eric Roberts, Owen Wilson, Janeane Garofalo, David Cross, Andy Dick, Ben Stiller, en Bob Odenkirk. Het verhaal draait om de excentrieke monteur Ernie “Chip” Douglas, die het leven binnendringt van een man genaamd Steven (Broderick). De film werd een financieel succes, maar kreeg gemengde recensies. Veel kijkers waren het niet gewend om Jim Carrey te zien in zo’n donkere, bijna kwaadaardige, rol. Inmiddels heeft de film wel een sterke cultstatus opgebouwd.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter