Jimmy McGill is terug in Better Call Saul seizoen 4 trailer

AMC heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Better Call Saul seizoen 4. Deze kun je hieronder bekijken!

Better Call Saul seizoen 4

Better Call Saul seizoen 4

De eerste beelden van Better Call Saul seizoen 4 draaien natuurlijk niet alleen maar om de personages van Breaking Bad die te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen. Er gebeurde in het derde seizoen namelijk ook een hoop met Chuck, de broer van Jimmy, en ook de relatie tussen hem en Kim Wexler stond onder druk. Hier zal uitgebreid bij stil gestaan worden in het nieuwe seizoen. Behalve de problemen van Jimmy zien we ook steeds meer van de strijd tussen de drugskartels. Daarin speelt Gus uiteraard een grote rol en zien we bloederige taferelen.

In het vierde seizoen van Better Call Saul, zorgt de dood van Chuck voor de transformatie van Jimmy McGill’s (Bob Odenkirk) tot Saul Goodman. In de nasleep van zijn overlijden maakt Jimmy stappen richting de criminele wereld die zijn toekomst als advocaat – en zijn relatie met Kim (Rhea Seehorn) – in gevaar brengt. De dood van Chuck (Michael McKean) raakt ook de voormalige collega’s Howard (Patrick Fabian) en Kim diep, waardoor de twee opnieuw tegenover elkaar staan ​​in een strijd die veroorzaakt is door de gebroeders McGill.

De dramaserie wordt uitvoerend geproduceerd door Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz en Gennifer Hutchison. De hoofdrollen worden gespeeld door Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando en Giancarlo Esposito.

Better Call Saul seizoen 4 gaat op 6 augustus 2018 in première.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter