Joaquin Phoenix bevestigd als The Joker

De Joker oorsprongsfilm met Joaquin Phoenix heeft officieel groen licht gekregen. Er wordt al meer dan een jaar gewerkt aan het project, met Martin Scorsese als een van de producenten. Nu hebben Warner Bros. Pictures en DC Joaquin Phoenix laten tekenen voor de rol van de Clown Prince of Crime, een casting waar al geruime tijd over wordt gesproken. De opnames moet dit jaar nog van start gaan.

Todd Phillips, vooral bekend om zijn werk aan The Hangover trilogie, regisseert en co-schrijft de film, die nog geen officiële titel heeft. Scott Silver (8 Mile) schreef het script samen met Phillips. De opnames staan gepland om in september van start te gaan met een budget van ongeveer $ 55 miljoen. Er is niet veel onthuld over het plot, maar Phillips bood wel een heel korte logline:

“[An] exploration of a man disregarded by society [that] is not only a gritty character study, but also a broader cautionary tale.”

Naar verwachting blijft Jared Leto ook de rol spelen in het filmuniversum rond de personages van DC Comics. Leto zagen we eerder in Suicide Squad en keert mogelijk terug in het vervolg of één van de vele spin-offs die in ontwikkeling zijn.

VOLG ONS

Wil je altijd gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van het laatste film- en serienieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van alle trailers en aankondigingen die rondom je favoriete films en series verschijnen.

FacebookInstagramPinterestTwitter