Joe Manganiello wordt Deathstroke in Ben Affleck’s Batman

Acteur Joe Manganiello, bekend van de serie True Blood, gaat de rol van Deathstroke vertolken in Ben Affleck’s Batman film.

Deathstroke is bedacht door Marv Wolfman en George Pérez en verscheen voor het eerst in 1980 in een comic. Tevens was hij eerder te zien in de DC-serie Arrow. Zijn alter ego is Slade Wilson en is een huursoldaat. Het is nog niet bekend of de Deathstroke van Joe Manganiello veel te zien zal zijn in de film.

Geïnspireerd door de grote offer van Superman is Batmans vertrouwen in de mensheid hersteld. Hij vreest echter voor een grotere bedreiging dan degene die de aarde eerder trof. Daarom schakelt hij de hulp in van zijn nieuwe bondgenoot Wonder Woman, en samen gaan ze op pad om een team van superhelden samen te stellen. Hun hulp vinden ze in The Flash, Cyborg en Aquaman. Mogelijk is het echter al te laat en kan de Justice League de aarde niet meer redden van de grote ramp die eraan zit te komen.

Zack Snyder zal Justice League regisseren. Dit zal zijn derde DC-film zijn op een rij. Het scenario is afkomstig van Argo‘s Chris Terrio. Ben Affleck, Henry Cavill en Gal Gadot zullen wederom te zien zijn als Batman, Superman en Wonder Woman. Daarnaast zijn er rollen voor Jason Mamoa als Aquaman, Ray Fisher als Cyborg en Ezra Miller als The Flash. Amber Heard, Willem Dafoe en J.K. Simmons zullen tevens te zien zijn. De film is te zien vanaf 16 november 2017.