John Malkovich als Blackbeard in trailer voor serie Crossbones

NBC heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de serie Crossbones, met John Malkovich als piraat Blackbeard. Deze is hieronder te bekijken. Het is 1715 op het Bahamaanse eiland New Providence, de eerste functionerende democratie in Amerika waar de duivelse piraat Edward Teach (Blackbeard) regeert over een natie van dieven, bandieten en zeelieden.

Crossbones serie

1729. In de Caribische zee ligt een eiland dat op geen enkele kaart staat: Santa Compana. Een paradijs voor piraten, dieven en moordenaars. Hier heerst Edward Teach, alias Blackbeard. De meest beruchte en gevreesde piraat aller tijden. Bij hun laatste kaping maakten Blackbeard en zijn mannen een ontwerp buit van een chronometer, een uitvinding die de zeevaart voor altijd zal veranderen. Als Blackbeard zo’n apparaat kan maken, wordt hij onoverwinnelijk. Daarom is de Britse spion Tom Lowe op Santa Compana. Aan hem de bijna onmogelijke taak om het ontwerp van de chronometer terug te stelen en Blackbeard te doden. Maar Blackbeard heeft ondertussen zijn eigen plan om de Britse kroon te verslaan…

Neil Cross, de maker van de bekroonde tv-serie Luther, komt nu met Crossbones, waarin historische feiten, actie, mysterie en avontuur een opwindende wereld vormen waarin helden en schurken soms moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn.

De hoofdrollen worden gespeeld door John Malkovich, Richard Coyle, Claire Foy, Yasmine Al Masri, David Hoflin, Chris Perfetti, Tracy Ifeachor.

Vanaf 30 mei 2014 te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter