Johnny English Strikes Again teaser

Focus Features en Working Title zullen morgen (5 april) de teaser trailer vrijgegeven voor Johnny English Strikes Again, maar de studio’s hebben nu alvast een korte teaser in elkaar gezet. Hierin kijken we terug op Johnny English (2003) en Johnny English Reborn (2011). Deze kun je hieronder bekijken.

Johnny English Strikes Back is de derde aflevering in de Johnny English comedy-serie, waarbij Rowan Atkinson terugkeert als de geliefde geheimagent. Het nieuwe avontuur begint wanneer een cyberaanval de identiteit van alle actieve undercoveragenten in Groot-Brittannië onthult, waardoor Johnny English de laatste hoop van de geheime dienst is. English wordt uit zijn pensioen geroepen en duikt in actie met de missie om de mastermind-hacker te vinden. Als een man met weinig vaardigheden en analoge methoden moet Johnny English de uitdagingen van de moderne technologie overwinnen om van deze missie een succes te maken.

 Johnny English Strikes Back wordt geregisseerd door David Kerr op basis van een scenario door William Davies. De hoofdrollen worden gespeeld door Rowan Atkinson, Ben Miller, Olga Kurylenko, Emma Thompson en Jake Lacy. Johnny English Strikes Again wordt geproduceerd door Tim Bevan, Eric Fellner en Chris Clark.

De James Bond-spoof begon met de film uit 2003 die mede werd geschreven door Bond-schrijvers Neal Purvis en Robert Wade (Casino Royale, Skyfall) en Davies (How to Train Your Dragon, Twins). De film vertelt het verhaal van de stuntelige MI-7-agent , Johnny English. De film had ook rollen voor Ben Miller, Natalie Imbruglia en John Malkovich. Geproduceerd met een budget van slechts $ 40 miljoen, haalde de film meer dan $ 160 miljoen op aan de wereldwijde kassa.

Het vervolg arriveerde acht jaar later met Johnny English Reborn. Het vervolg had ook rollen voor Gillian Anderson, Dominic West, Rosamund Pike, Daniel Kaluuya en Richard Schiff.

Johnny English Strikes Again draait vanaf september 2018 in de bioscoop.