Joker 2 wordt musical, Lady Gaga in gesprek om Harley Quinn te spelen

Lady Gaga is in vroege gesprekken om de hoofdrol te spelen in Joker 2. De film zal daarnaast heel anders worden dan het origineel, aangezien het naar verluidt een musical wordt.

Terwijl regisseur Todd Phillips en acteur Joaquin Phoenix terugkeren voor Joker: Folie à Deux, meldt The Hollywood Reporter dat de film nu liedjes zal bevatten en een musical zal zijn. Als zodanig zal het personage van Harley Quinn worden geïntroduceerd. Muzikant en actrice Lady Gaga is momenteel in gesprek is om de romantische interesse voor Joker te spelen.

Karakterdetails over deze incarnatie van Quinn worden momenteel geheim gehouden. Joker staat bekend om zijn knipperlichtrelatie met Harley Quinn, zijn psychiater in de psychiatrische inrichting Arkham Asylum, die verliefd op hem wordt en zijn hulpje en partner in crime wordt. Deze nieuwe versie van Quinn bestaat echter in een ander DC-universum dan door het personage van Margot Robbie, die voor het laatst verscheen in The Suicide Squad in 2021. De site merkt ook op dat de deal van Phoenix om terug te keren niet volledig is vastgelegd, maar dat de onderhandelingen ver gevorderd zijn om een ​​deal te finaliseren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Todd Phillips (@toddphillips)

Lady Gaga in Joker 2

Joker van regisseur Todd Phillips draait om de iconische aartsvijand en is een origineel op zichzelf staand verhaal dat nog niet eerder op het grote doek is vertoond. Phillips’ rauwe karakterstudie over Arthur Fleck, een rol van Joaquin Phoenix, gaat over een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian, maar hij ontdekt dat hij zelf altijd het mikpunt is van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

Phoenix is te zien naast Robert De Niro, Zazie BeetzMarc Maron, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais en Shea Whigham.

Phillips heeft de film geregisseerd op basis van een scenario dat hij samen met schrijver Scott Silver (The Fighter) heeft geschreven. De film zal geproduceerd worden door Emma Tillinger Koskoff en uitvoerend geproduceerd door Richard Baratta.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter