Jon Bernthal en Vera Farmiga rol in The Sopranos prequel

De prequel film van de veelgeprezen HBO-serie The Sopranos gaat op volle kracht vooruit. Vandaag zijn er weer twee nieuwe castleden bekendgemaakt. Actrice Vera Farmiga (The Conjuring 2) en Jon Bernthal (The Punisher) gaan een rol spelen in de film. Dit meldt Variety.

Hoewel de plotdetails van de film geheim blijven en het onbekend is welke rollen Bernthal en Farmiga zullen vervullen, voegen de twee zich bij Alessandro Nivola (A Most Violent Year), die Dickie Moltisanti, de vader van Christopher van Christopher Imperioli, gaat spelen.

Oud The Sopranos gediende Alan Taylor regisseert The Many Saints of Newark, welke geschreven is door de oorspronkelijke maker David Chase samen met Lawrence Konner. Chase zal ook als produceren. Hoewel de originele serie vaak gebruik maakte van flashbacks naar dit specifieke tijdperk (jaren 60) in de geschiedenis van Newark, is het onbekend of een van de acteurs die jongere versies van de Soprano’s speelde hun rollen in de film opnieuw zullen vervullen.

Farmiga, die een Oscar-nominatie heeft voor haar rol in de dramafilm Up in the Air, is vooral bekend vanwege haar rol in de succesvolle horrorfranchise The Conjuring. Farmiga zal ook te zien zijn in de aankomende monster-blockbuster Godzilla: King of the Monsters.

Bernthal vond zijn eerste grote doorbraak toen hij een hoofdrol speelde in de AMC-apocalypse-serie The Walking Dead als Shane Walsh. In 2016 verscheen hij in de Netflix serie Daredevil als Frank Castle, ook bekend als The Punisher, gevolgd door een soloreeks van het personage.