Jon Favreau deelt nieuwe behind-the-scenes foto van The Lion King

Regisseur Jon Favreau heeft een nieuwe foto gedeeld van de aankomende live-action remake van Disney‘s The Lion King. De film is slechts een van de vele remakes van Disney’s geanimeerde klassiekers. Op onderstaande foto zien we acteurs Seth Rogen, Donald Glover en Billy Eichner samen met de regisseur. Glover speelt de rol van leeuw Simba. Rogen en Eichner spelen Simba’s vriendjes Pumbaa en Timon.

Hoofdrollen in de remake zijn er voor Donald Glover, Beyoncé KnowlesJames Earl Jones, Chiwetel Ejiofor. Alfre WoodardJD McCraryShahadi Wright JosephJohn KaniJohn Oliver, Billy EichnerSeth Rogen, Florence Kasumba, Eric André en Keegan-Michael Key.

De live-action versie van The Lion King wordt geregisseerd door Jon Favreau en moet, net als The Jungle Book, een verhaal van fotorealistische dieren vertellen. De jonge leeuw Simba wordt verbannen als zijn vader – de koning – ogenschijnlijk bij een ongeluk om het leven komt, maar in werkelijkheid vermoord wordt door zijn kwaadaardige oom Scar. Jaren later keert hij terug om de troon weer te claimen.

The Lion King draait vanaf 19 juli 2019 in de bioscoop.