Jon Watts regisseert nieuwe Fantastic Four voor Marvel Studios!

Nadat Marvel Studios de rechten op Marvel’s eerste familie had teruggekregen met Disney’s overname van 20th Century Fox, kondigde Kevin Feige tijdens de Disney Investors Day-presentatie officieel aan dat een nieuwe Fantastic Four film officieel in de maak is met Jon Watts aan het roer!

Marvel Studios’ Fantastic Four

Losjes gebaseerd op Marvel’s ‘Ultimate Fantastic Four’ comic serie, was de vorige film uit 2015 controversieel, waaronder een controversiële tweet van regisseur Josh Trank waarin hij klaagde over de kwaliteit van de uiteindelijke cut van de film. De film haalde slechts $167 miljoen aan de wereldwijde box office.

De film had hoofdrollen voor Miles Teller als Reed Richards (Mr. Fantastic), Kate Mara als Sue Storm (The Invisible Woman), Michael B. Jordan als Johnny Storm (The Human Torch), Jamie Bell als Ben Grimm (The Thing), Toby Kebbell als Victor Von Doom. Voorafgaand aan deze versie regisseerde Tim Story de film Fantastic Four uit 2005 en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer uit 2007, die wereldwijd een gecombineerde $619 miljoen opbracht.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter